dramin.eu/cms

Pozovite nas: +381 11 4049 860 ili This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Skype

Vi ste ovde: Home Kontakt O nama

čet,17.januar2019.

O nama

Dramin d.o.o. je preduzeće u privatnom vlasništvu, osnovano 1970. godine u Zemunu. Jedno od prvih privatnih preduzeća na ovim prostorima, nismo menjali vlasničku strukturu i principe poslovanja, tako da može da se kaže da smo preduzeće sa dobrom tradicijom.

Pretežna delatnost našeg preduzeća je proizvodnja savremenih hidroizolacionih materijala, po čemu smo poznati, kako u zemlji, tako i u regionu. U Republici Srbiji, Dramin d.o.o. se potvrdio kao i proizvođač visoko kvalitetnih materijala za završne radove u građevinarstvu. Kvalitet našeg proizvodnog programa je potvrđen osvajanjem brojnih nagrada za kvalitet kao i bazom od preko 50.000 komintenata u Srbiji, Crnog Gori, Bosni i Hercegovini i Makedoniji.


Proizvodnja i kontrola kvaliteta u razvojnom odeljenju temelji se na priznatim metodama i najnovijim tehnologijama u razvoju novih proizvoda i rešenja. Dramin d.o.o. svoj uspeh ostvaruje zahvaljujući talentovanim ljudima, kao i profesionalnoj organizaciji, koja se temelji na procesima okrenutim prema interesima korisnika. Timski rad i dobra organizaciona struktura, omogućuje nam da ostvarujemo odlične poslovne rezultate. Naša misija je da proizvodimo kvalitetan proizvod koji zadovoljava potrebe kupca i da budemo ponosni na svoj rad.Uvek istražujemo načine kako bismo poboljšali naše proizvode. Svi Vaši komentari, predlozi i ideje su dobrodošli, jer je naš sveukupni cilj, da: Mi držimo vodu i kad majstori odu...

DRAMIN DOO
Ugrinovački Put 7
11080 Zemun
Srbija

tel. +381 11 4049 860
tel. +381 11 316 13 41
tel. +381 11 316 15 62
fax. +381 11 3756 780

www.dramin.eu

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

skype: draminsgm

Kontaktirajte nas

Pratite nas na društvenoj mreži ...

FacebookTwitter

Logo

DRAMIN doo zadržava pravo izmene svih podataka na ovom domenu. Zbog neprekidnog usavršavanja proizvoda i praćenja svetskih trendova iz oblasti materijala u savremenom građevinarstvu, DRAMIN istovremeno zadržava pravo promene uputstava. Uvek koristite aktuelno, važeće uputstvo, zbog mogućih promena u osobinama ili načinu ugradnje naših proizvoda. Za sve bliže informacije obratite se direktno nama.