dramin.eu/cms

Pozovite nas: +381 11 4049 860 ili Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Skype

Vi ste ovde: Home Home Članci Hidroizolacija kupatila

ned,16.decembar2018.

Sanacija vlage

Sanacija vlageSpoljašnja i unutrašnja hidroizolacija betona, cementog maltera, opeke, kamena...

Aditivi za beton

Aditivi za betonHemijski aditivi za vodonepropusnost, plastifikaciju betona i cementnog maltera...

Industrijski podovi

Industrijski podoviIndustrijski monolitni, špahtl, samorazlivajući, polimerni i EPOXY podovi...

Sanacija pukotina

Sanacija pukotinaSanacija pukotina na betonu, cementnom malteru, obrada raznorodnih spojeva......

Kako da rešim problem vlage podrumu; Prokišnjava mi ravan krov; Vlaže mi zidovi u suterenu; Hteo bih da napravim stazu do garaže otpornu na dejstva soli; Želim da ojačam pod u magacinu ...

Pronađite rešenje za Vaš problem u sekciji SAVETI.

Hidroizolacija kupatila

Najbolje rešenje za kupatila je da se rade elastičnim hidroizolacionim hladnim premazima. Ugradnja je višestruko brža, jednostavnija, bez dodatnih izvora energije, samim tim i ekonomičnija od bitumenskih sistema (kondor, lepenka...). Izolit FOLIFLEX je između ostalog najjednostavniji za ugradnju, jer se isporučuje u obliku paste, spremne za upotrebu, ima hrapavu strukturu kada se ugradi i samim tim na njega se nanosi direktno građevinski lepak i keramika. Nanosi se pomoću četke u dva sloja (sa vremenskim razmakom od svega 3-4 sata)  na celoj horizontalnoj površini kupatila, dok se na zidovima maže do nivoa većeg za cca 20 cm od visine kupatilskih elemenata (lavabo, kada, šolja). Spojevi horizontalne i vertikalne površine, odnosno zida i poda se rešavaju trevira platnom, odnosno trakama. Trevira se koristi iz razloga da se obezbedi zaštita holkera, tj. da se ostvari dobar prelaz hidroizolacije sa zida na pod. Trevira se otprilike "pušta" sa visine od 10 cm sa zida i isto toliko se nanosi i na pod. (pravi se L spoj).

Potrošnja Izolit FOLIFLEX-a je 1-1,2 kg/m2 za dva sloja, u zavisnosti od podloge nakojoj se radi. A ako se upotrebljava i trevira potrošnja je nešto veća oko 1,5 kg/m2.

Izdvajamo

DRAMIN DOO
Ugrinovački Put 7
11080 Zemun
Srbija

tel. +381 11 4049 860
tel. +381 11 316 13 41
tel. +381 11 316 15 62
fax. +381 11 3756 780

www.dramin.eu

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

skype: draminsgm

Kontaktirajte nas

Pratite nas na društvenoj mreži ...

FacebookTwitter

Logo

DRAMIN doo zadržava pravo izmene svih podataka na ovom domenu. Zbog neprekidnog usavršavanja proizvoda i praćenja svetskih trendova iz oblasti materijala u savremenom građevinarstvu, DRAMIN istovremeno zadržava pravo promene uputstava. Uvek koristite aktuelno, važeće uputstvo, zbog mogućih promena u osobinama ili načinu ugradnje naših proizvoda. Za sve bliže informacije obratite se direktno nama.