dramin.eu/cms

Pozovite nas: +381 11 4049 860 ili Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Skype

Vi ste ovde: Home Home Članci Hidroizolacija ravnog krova

ned,16.decembar2018.

Sanacija vlage

Sanacija vlageSpoljašnja i unutrašnja hidroizolacija betona, cementog maltera, opeke, kamena...

Aditivi za beton

Aditivi za betonHemijski aditivi za vodonepropusnost, plastifikaciju betona i cementnog maltera...

Industrijski podovi

Industrijski podoviIndustrijski monolitni, špahtl, samorazlivajući, polimerni i EPOXY podovi...

Sanacija pukotina

Sanacija pukotinaSanacija pukotina na betonu, cementnom malteru, obrada raznorodnih spojeva......

Kako da rešim problem vlage podrumu; Prokišnjava mi ravan krov; Vlaže mi zidovi u suterenu; Hteo bih da napravim stazu do garaže otpornu na dejstva soli; Želim da ojačam pod u magacinu ...

Pronađite rešenje za Vaš problem u sekciji SAVETI.

Hidroizolacija ravnog krova

Sanacije ravnih krovova od prokišnjavanja, koji su urađeni klasičnom crnom izolacijom ili novoizrađeni, rešavaju se upotrebom naših materijala. Preporučujemo visokoelastični dvokomponentni cement-polimerni premaz Izolit FLEX AQUASTOP. Premaz je izuzetno elastičan te stoga može da trpi visoke i niske temperature, karakteriše ga istegljivost. Radi dodatnog ojačanja, samog hidroizolacionog premaza, preporučuje se „armiranje“ trevira platnom. Ova ojačanja su najbitnija da se urade na spojevim pod-zid i oko slivnika. Ukoliko postoji postojeća bitumenska izolacija, mora se proveriti i eventualno postojeća oštećenja sanirati (klobuci, trula mesta i sl.). Takođe, pre nanošenja Izolit FLEX AQUASTOP premaza kompletna površina se premazuje slojem bitulita. Materijal se priprema umešavanjem tečne i praškaste komponente, u težinskom odnosu 1 : 2,5 (tečnost : prah), mešačem na mikseru, do potpune homogenizacije materijala. Premaz se nanosi sa taper četkom u dva sloja, sa vremenskim razmakom od 6-8 sati između premaza. Između slojeva, tj. u prvi premaz dok je još svež neposredno prilikom njegove ugradnje se utapa trevira platno radi armiranja premaza. Vodonepropustan je do pritiska vode od 3 bara. Potrošnja materijala iznosi cca 2,5 kg/m2 za dva sloja. Nakon 72 sata od nanošenja poslednjeg premaza, može se hodati po njemu, ukoliko se ta terasa intezivno koristi, naročito u letnjem periodu - poželjno je da se preko odradi neki sloj koji će da štiti hidroizolacioni premaz (keramičke pločice, košuljica ...) ili da se postavi geotekstil i da se preko njega pospe šljunak. Sa ovakvom vrstom zaštite višestruko se povećava vek trajanja hidroizolacionog premaza.

Izdvajamo

DRAMIN DOO
Ugrinovački Put 7
11080 Zemun
Srbija

tel. +381 11 4049 860
tel. +381 11 316 13 41
tel. +381 11 316 15 62
fax. +381 11 3756 780

www.dramin.eu

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

skype: draminsgm

Kontaktirajte nas

Pratite nas na društvenoj mreži ...

FacebookTwitter

Logo

DRAMIN doo zadržava pravo izmene svih podataka na ovom domenu. Zbog neprekidnog usavršavanja proizvoda i praćenja svetskih trendova iz oblasti materijala u savremenom građevinarstvu, DRAMIN istovremeno zadržava pravo promene uputstava. Uvek koristite aktuelno, važeće uputstvo, zbog mogućih promena u osobinama ili načinu ugradnje naših proizvoda. Za sve bliže informacije obratite se direktno nama.