dramin.eu/cms

Pozovite nas: +381 11 4049 860 ili Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Skype

Vi ste ovde: Home Proizvodi Hidroizolacije Izolit PENETRAT Saveti primene proizvoda Betonska košuljica male visine

čet,17.januar2019.

Betonska košuljica male visine

Q: Treba da se radi ravnajući sloj ispod parketa, ali zbog ograničene visine, mogu da uradim samo košuljicu koja je maksimalne debljine 2 cm. Koji materijal predlažete za ugradnju, tj. kako da napravim tako tanku košuljicu, a da ima dobre karakteristike.

A: S obzirom na specifičan zahtev neophodna je upotreba sl. materijala Izolit BETONPLAST i Izolit SUPERPLAST, oni treba da se umešaju sa običnom vodom i da se tako pripremljen rastvor koristi za spravljanje betonske košuljice. Betonska košuljica se inače standardno priprema samo što umesto vode koristimo pripremljen rastvor aditiva i vode. Rastvor se priprema na sledeći način, na 4 kg vode se dodaje 1 kg Izolit BETONPLASTA i 0,5 kg Izolit SUPERPLAST-a. Izolit BETONPLAST nam služi da polimerizuje smesu i da čini materijal lakšim za ugradnju, takođe neće dozvoliti pucanje košuljice, koja bi se zbog njene male visine sigurno dogodila da se koristi samo voda. Izolit SUPERPLAST će povećati pritisnu čvrstoću betonske košuljice, takođe povećaće se i homogenizacija smese i olakšaće se ugradnja materijala. Takođe treba naglasiti da se materijal ne ugrađuje kao polu suva masa nego da se pravi homogena masa koja izgledom podseća na ugradnju betona, samo sitnije granulacije.
Prilikom spravljanja košuljice možemo dodati i PP vlakna u kolicini od 600 gr/m3.

DRAMIN DOO
Ugrinovački Put 7
11080 Zemun
Srbija

tel. +381 11 4049 860
tel. +381 11 316 13 41
tel. +381 11 316 15 62
fax. +381 11 3756 780

www.dramin.eu

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

skype: draminsgm

Kontaktirajte nas

Pratite nas na društvenoj mreži ...

FacebookTwitter

Logo

DRAMIN doo zadržava pravo izmene svih podataka na ovom domenu. Zbog neprekidnog usavršavanja proizvoda i praćenja svetskih trendova iz oblasti materijala u savremenom građevinarstvu, DRAMIN istovremeno zadržava pravo promene uputstava. Uvek koristite aktuelno, važeće uputstvo, zbog mogućih promena u osobinama ili načinu ugradnje naših proizvoda. Za sve bliže informacije obratite se direktno nama.