dramin.eu/cms

Pozovite nas: +381 11 4049 860 ili Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Skype

Vi ste ovde: Home Proizvodi Podovi Saveti primene proizvoda Zaštita betona od soli

ned,19.avgust2018.

Zaštita betona od soli

Q: Potreban mi je zaštitni premaz za beton ispred garaže koji bi bio otporan na hladnoću i uticaj soli - prilikom posipanja u zimskim danima.

A: Potreban Vam je Izolit PREMAZ AQ, materijal koji se proizvodi u više boja i granulacija u zavisnosti od želje. Otporan je na kišu, sneg, so ... Poseduje veliku atheziju za beton, otpornost na habanje. Izolit PREMAZ AQ se sastoji od praha i tečnosti koji se mešaju u datom odnosu 2:1 (prah : tečnost). Materijal se mora posle homogenizacije ugraditi u roku od pola sata. Vreme ugradnje zavisi i od temperature okoline, preporučena je od 5-250C. Materijal se nanosi četkom ili pištoljem, može da se radi i u više slojeva ako se želi postići veća debljina, takođe uz upotrebu odgovarajućih šablona, mogu se postići i odgovarajuće šare, odnosno dekoracije. Pre nanošenja premaza preporučujemo da se površina izbrusi, da bude što glatkija, te da se premaže Izolit PRAJMER-om GP, koji je jednokomponentan materijal spreman za ugradnju i nanosi se četkom ili valjkom. Kada prajmer postane lepljiv na dodir, nanosi se finalni materijal.
Potrošnja materijala:
Izolit PRAJMER GP: 0,2 kg/m2
Izolit PREMAZ AQ: cca 1 kg/m2, potrošnja varira od tehnike ugradnje i željene debljine, odnosno da li se radi četkom ili se nanosi pištoljem.

DRAMIN DOO
Ugrinovački Put 7
11080 Zemun
Srbija

tel. +381 11 4049 860
tel. +381 11 316 13 41
tel. +381 11 316 15 62
fax. +381 11 3756 780

www.dramin.eu

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

skype: draminsgm

Kontaktirajte nas

Pratite nas na društvenoj mreži ...

FacebookTwitter

Logo

DRAMIN doo zadržava pravo izmene svih podataka na ovom domenu. Zbog neprekidnog usavršavanja proizvoda i praćenja svetskih trendova iz oblasti materijala u savremenom građevinarstvu, DRAMIN istovremeno zadržava pravo promene uputstava. Uvek koristite aktuelno, važeće uputstvo, zbog mogućih promena u osobinama ili načinu ugradnje naših proizvoda. Za sve bliže informacije obratite se direktno nama.